Αναμείκτες συνεχείς – Continuous mixers
Στους συνεχείς αναμείκτες (ή αναμείκτες συνεχούς ροής) η σταθερή (και αλάνθαστη) τροφοδοσία με την συνταγή έχει τον πρώτο λόγο, αφού η συνεχής παραγωγή δύσκολα αντιλαμβάνεται έγκαιρα κάποιο σφάλμα.
Ο χρόνος παραμονής στον αναμείκτη είναι πολύ συντομότερος.
Ακόμα και ένας κοχλίας θα μπορούσε να ανακατέψει υλικά με την ίδια αρχή λειτουργίας.
Εδώ υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις και συνήθως η ακρίβεια της συνταγής περνά σε δεύτερη μοίρα.