Ανοξείδωτο κόσκινο για αλεύρι με σήτα στα 200 μm

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

Ανοξείδωτο κόσκινο για αλεύρι με σήτα στα 200 μm

Για εργοστάσιο παραγωγής πίτας ελληνικής κατασκευάσαμε κόσκινο για τον διαχωρισμό (την απομάκρυνση) του κίτρινου πίτουρου από το λεπτότερο άσπρο αλεύρι. Η σήτα ορίστηκε στα 200 μm. Το αποτέλεσμα του διαχωρισμού λόγω του διαφορετικού χρώματος ήταν ξεκάθαρο. Επιπρόσθετα κατασκευάσαμε ειδικό χωνί εισόδου το οποίο δονείται μαζί με το σώμα και έτσι το αλεύρι απλώνεται γρήγορα και γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση ολόκληρης της επιφάνειας της δονούμενης σχάρας.