Ολοκληρωμένες λύσεις

Για να υλοποιηθεί μία επένδυση χρειάζεται σχεδιασμό, μελέτη όλων των εναλλακτικών δυνατοτήτων και υπολογισμό της απόσβεσης του κόστους ως προς την παραγόμενη ποσότητα προϊόντος. Το κάθε μηχάνημα / σύστημα θα έχει συγκεκριμένη απόδοση, συγκεκριμένη κατανάλωση ενέργειας και συγκεκριμένο κόστος προληπτικής συντήρησης.

 1. 1
  Τεχνικές μελέτες

  Ασχολούμαστε με βιομηχανικές εφαρμογές. Ειδικευόμαστε σε έργα διαχείρησης χύδην στερεών υλικών, όπως δοσομέτρηση, ζύγιση, ανάμειξη, μεταφορά υλικού (κοχλίας – αναβατόριο – ταινία – αερομεταφορά), αποθήκευση σε σιλό, κοσκίνιση, φίλτρανση, κλπ.

  Αναλαμβάνουμε την προμελέτη και διαστασιολόγηση ενός βιομηχανικού έργου σε επίπεδο προσφοράς, την μελέτη του.

 2. 2
  Δοκιμές με προϊόν

  Στους χώρους παραγωγής μας έχουμε ειδικά διαμορφωμένο testing facility, όπου μπορούν να γίνουν δοκιμές σε μία σειρά έτοιμων μηχανημάτων. Οι δοκιμές αυτές θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση του προϊόντος και της διεργασίας σας.

 3. 3
  Κατασκευή μηχανημάτων

  Κατασκευάζουμε μηχανήματα όπως κοχλίες ατέρμονες, αναβατόρια με κουβαδάκια, αναμείκτες οριζόντιοι (ribbon mixer), αναμείκτες κατακόρυφοι (vertical mixer), σιλό μεταλλικά, σιλό ανοξείδωτα, ανοξείδωτες δεξαμενές, χωνιά, hoppers, σταθμοί αδειάσματος big-bag, σπαστήρες, σιδηροκατασκευές, πατάρια, κλπ.

 4. 4
  Προμήθεια μηχανημάτων

  Αντιπροσωπεύουμε γνωστούς οίκους μηχανημάτων του εξωτερικού. Διαθέτουμε λύσεις για κάθε budget. Υψηλότερα στην αλυσίδα διαθέτουμε Γερμανικά προϊόντα. Μία αξιόπιστη αλλά πιο οικονομική λύση αποτελούν Ιταλικά και Δανέζικα προϊόντα. Σε περίπτωση ακόμα χαμηλότερου budget μπορούμε να διαθέσουμε επιλεγμένα Τούρκικα προϊόντα.

 5. 5
  Μηχανολογική εγκατάσταση

  Αναλαμβάνουμε με το δικό μας συνεργείο την μηχανολογική εγκατάσταση – τοποθέτηση μηχανημάτων (κοχλίες, αναβατόρια, κόσκινα, σιλό, φίλτρα) με χρήση γερανού, την κατασκευή σωληνώσεων και δικτύων, σιδηροκατασκευές, πατάρια –  γραδελάδες, την κατασκευή χωνιών κλπ.

  Αναλαμβάνουμε με το δικό μας συνεργείο την μηχανολογική εγκατάσταση – τοποθέτηση μηχανημάτων (κοχλίες, αναβατόρια, κόσκινα, σιλό, φίλτρα) με χρήση γερανού, την κατασκευή σωληνώσεων και δικτύων, σιδηροκατασκευές, πατάρια –  γραδελάδες, την κατασκευή χωνιών κλπ.

 6. 6
  Ηλεκτρολογική εγκατάσταση

  Αναλαμβάνουμε την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και σύνδεση μηχανημάτων, την τοποθέτηση εσχαρών και καλωδίων, την κατασκευή πινάκων και υποπινάκων. Επίσης εργολαβικά αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές αποξηλώσεις και μετεγκαταστάσεις μονάδων, πινάκων, δικτύων, κλπ.

  Ακόμα και σε υπάρχουσες κατασκευές, η προσθήκη ενός αυτοματισμού προστασίας, ενός ρυθμιστή στροφών (Inverter), κλπ. μπορεί να βελτιώσει μία παραγωγική διαδικασία ή ακόμα και να αποτρέψει μία μηχανολογική ζημιά. Η παρακολουθήση των στροφών ενός μηχανήματος (speed monitoring) όπως κοχλίας, αναβατόριο, αναμείκτης, σπαστήρας δεν είναι πλέον ιδιαίτερα κοστοβόρα, ενώ η πληροφορία αυτή χρησιμεύει στην πρόληψη υπερτροφοδοτήσεων και μπλοκαρισμάτων της παραγωγής.

 7. 7
  Ηλεκτρολογικοί πίνακες / Αυτοματισμοί PLC

  Κατασκευάζουμε ηλεκτρολογικούς πίνακες για την εκκίνηση των μηχανημάτων (αστέρας / τρίγωνο, soft starter εκκινητής, inverter ρυθμιστής στροφών) και τη σωστή λειτουργία τους σε εφαρμογές ρύθμισης στροφών (δοσομέτρηση ενός κοχλία).

  Κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού με PLC πάνω σε απλό μιμικό διάγραμμα με λεντάκια (leds) ή πάνω σε οθόνη αφής (touch screen) ή σε οθόνη υπολογιστή (industrial PC) μέσω ειδικών προγραμμάτων

Κοχλίας μεταφορικός

Πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί. Πάρτε μας τηλέφωνο ή στείλτε μας e-mail. Ελάτε σε εμάς για να συζητήσουμε. Ζητήστε μας να έρθουμε στο εργοστάσιό σας για να δούμε τι μπορούμε να προτείνουμε.

Εάν πρόκειται για συντήρηση ή ανακατασκευή υπάρχοντος συστήματος / μηχανήματος, τότε είμαστε στη διάθεσή σας. Τα μηχανήματα ζουν αιώνια. Με τις κατάλληλες τροποποιήσεις η απόδοση ενός μηχανήματος μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά. Είναι θέμα κόστους, φυσικά.Μπορούμε να σας στείλουμε μία οικονομοτεχνική προσφορά.

Εάν πρόκειται για ανάγκη μίας καινούργιας γραμμής παραγωγής ή ενός νέου συστήματος / μηχανήματος, τότε είμαστε στη διάθεσή σας. Με βάση το προϊόν σας, την κατάστασή του πριν και μετά, μπορούμε να μελετήσουμε και να διαστασιολογήσουμε το νέο μηχάνημα. Μπορούμε να σας στείλουμε οικονομοτεχνική προσφορά και να υπολογίσουμε την παραγωγική ικανότητα του συστήματος.

Σε περίπτωση παραγγελίας (και πριν ξεκινήσει η κατασκευή ή η παραγγελία από το εξωτερικό) καλό είναι να γίνουν δοκιμές με το προϊόν σας στο ειδικά διαμορφωμένο testing facility μας. Έτσι θα έχετε μία πληρέστερη εικόνα των δυνατοτήτων του νέου συστήματος.

Όταν είναι έτοιμο το σύστημα, πριν σας το στείλουμε, θα γίνουν από εμάς οι τελικές δοκιμές με προϊόν (παρουσία σας). Έτσι θα γίνουν κάποιες μικρο-ρυθμίσεις για την αποδοτικότερη λειτουργία του μηχανήματος / συστήματος.